110,00

Kauhaharja 1500

HINNAT sis alv 24 %
110 € vuorokausi
500 € viikko
1400 € kuukausi

P. 0400-598150 tai info@vuocra.fi

Kuvaus

SOPII AVANT 500, 600, 700, 800 SARJAN KONEISIIN

Kauhaharja kerää harjatun materiaalin suureen, kauhan muotoiseen säiliöön. Harjaustulos on paras taaksepäin ajettaessa, mutta kauhaharja toimii myös ajettaessa eteenpäin. Eteenpäin ajettaessa harja soveltuu hyvin suurempien roskien kuten lehtien, rakennusjätteiden ja kertakäyttöastioiden keräämiseen.

Kauhaharja on varustettu kellunnalla, joka antaa keräyssäiliön huulilevyn levätä vapaasti maata vasten, joten kuormaajassa ei välttämättä tarvita puomin kelluntaa. Säiliö tyhjennetään nostamalla ensin harjaosa hydraulisesti ylös, jonka jälkeen kerätty materiaali voidaan kipata pois kuten normaalista kauhasta. Harja-akselin korkeutta voidaan säätää yksinkertaisella lukitusmekanismilla harjan kulumisen mukaan.

Lisävarusteena on saatavissa kastelulaite, joka sitoo tehokkaasti harjaamisen aikana muodostuvaa pölyä ja minimoi pölyn aiheuttamat haitat. Kastelulaite voidaan myös jälkiasentaa. Lisävarusteisella kumilevuharjalla voidaan kerätä hevosenlantaa yms. materiaalia, joka ei nylon-harjalle sovellu.

  • Erinomainen harjausjälki peruuttaen ajettaessa
  • Soveltuu myös suurempien roskien keräämiseen
  • Suuri keräyssäiliö
  • Nopea, hydraulinen säiliön tyhjennys